Digital Pharma - helemaal mee

Wat we doen

We maken future-proof websites en reservatiemodules voor apothekers. Ook voor grafisch ontwerp, social media en fotografie kan je als apotheker op ons rekenen. Check hier wat we allemaal doen om jouw digitaal imago te versterken:

Websites voor apothekers

Heeft jouw apotheekwebsite een professionele uitstraling nodig? Bij Digital Pharma hebben we alles in huis om jouw future-proof website te bouwen. We hebben ons eigen team van ervaren ontwikkelaars, designers, copywriters en supportmedewerkers. Dat wij websites bouwen exclusief voor apothekers, dat merk je. Aan de specifieke functionaliteiten van onze websites, maar ook aan de manier dat je met ons kan praten. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende weboplossingen.

Pharmacollect reservatiemodule

Heb je een bestaande website die je wilt uitbreiden met een online catalogus? Dan is onze reservatiemodule Pharmacollect iets voor jou. Deze reservatiemodule bouwden we volledig op maat van apothekers. Je patiënten kunnen hiermee eenvoudig online producten reserveren en voorschriften doorsturen of melden.

DP extra diensten voor apothekers - marketing

Extra diensten

Een goede website is niet het enige dat bijdraagt aan jouw (digitaal) imago. Welk beeld geef jij je patiënten met jouw social media, de foto’s op je website of je logo? Wij kunnen je helpen met:

  • grafisch ontwerp
  • social media
  • fotografie