Digital Pharma - helemaal mee

Waarom een website van Digital Pharma alleen maar voordelen biedt?

Je ontdekt het hier!

Websites op maat van apothekers

 

Heeft jouw apotheekwebsite een professionele uitstraling nodig? Bij Digital Pharma hebben we alles in huis om jouw future-proof website te bouwen. Dat wij websites bouwen exclusief voor apothekers, dat merk je. Aan de specifieke functionaliteiten van onze websites, maar ook aan de manier dat je met ons kan praten.

Je hebt bij ons de keuze uit verschillende weboplossingen:

Even concreet: Met een premium website bieden we jou de meest complete weboplossing voor je apotheek. Hiervoor is er een doorlooptijd van 1 à 3 maanden (afhankelijk van gekozen design en onze workload) na bestelling. Ook onze starterwebsite is een prima keuze. Deze kunnen we binnen de week voor je opzetten. Voor deze starterwebsite ontwikkelen we bovendien stapsgewijs meer opties. Je leest hieronder over welke uitbreidingen dit gaat.

Twijfel je of krijg je graag meer info? 

Vul het contactformulier hieronder in of maak rechtstreeks een afspraak voor een gratis demo. In deze demo maak je kennis met ons en met de mogelijkheden van ons websiteplatform.


Starter

Onze starterwebsite is een prima keuze en kunnen we binnen 1 week voor je opzetten. Hiervoor ontwikkelen we bovendien stapsgewijs meer opties. Lees hier welke uitbreidingen en functionaliteiten er nu al in het geheel zitten.

>> download de productfiche


Basic

Onze basic website is ideaal als professionele website waarbij je een reservatiemogelijkheid wil bieden aan je patiënten. Je hebt uitgebreide mogelijkheden voor reservaties en het instellen van de productcatalogus.
 

>> download de productfiche


Premium

Met een premium website bieden we jou de meest complete weboplossing. Het online verlengstuk voor je officina-apotheek. Hiervoor is er een doorlooptijd van 1 à 3 maanden na bestelling (afhankelijk van het gekozen design)
 

>> download de productfiche

Later nog meer uitbreidingen mogelijk!

Voor zowel de "starter, basic & premium" website hebben we nog verschillende uitbreidingen in ontwikkeling. 
We geven hieronder graag een opsomming:

 

Reservatiemodules

We werken aan een online reservatiemodule oa. voor griepvaccins. Zo is het voor de patiënten makkelijker om hun griepvaccin online te reserveren bij hun vertrouwde apotheek.

Artikelbibliotheek

Wij voorzien inhoudelijke artikels die je kan kiezen uit onze bibliotheek. Zo staat er altijd nieuwe content op je website.

Aparte app van je softwarehuis?

Wij voorzien een standaard inhoudsblok met link. Zo geef je jouw patiënten verschillende mogelijkheden over hoe ze met jou communiceren, via onze publiek toegankelijke catalogus of via een private app.

Join our community

  Heb je bijkomende vragen of wens je meer informatie? Aarzel dan niet om een bericht na te laten, wij nemen dan snel contact met je op.